Kariera

Staż w dziale produkcji Wydawnictwa Zielona Sowa!

Jeżeli Twoją pasją są książki i zawsze marzyłeś o tym, aby zgłębić tajniki ich powstawania, to masz idealną okazję, aby dołączyć do zespołu jednego z najbardziej rozpoznawalnych wydawnictw dziecięcych! 

Poszukujemy osoby na miesięczny staż w dziale produkcji, podczas którego poznasz krok po kroku przebieg procesu wydawniczego – od powstania pomysłu na książkę aż do gotowej, oprawionej publikacji. Zapoznamy cię z technikami druku, będziesz miał możliwość dowiedzieć się, czym różni się oklejka od wyklejki oraz do czego służą ozalidy. Jako wydawnictwo dziecięce zajmujemy się nie tylko książkami, ale również produkcją gier planszowych.

Jeżeli po stażu nabierzesz pewności, że praca w dziale produkcji jest czymś idealnym dla Ciebie, istnieje możliwość podjęcia współpracy na stałe.

Oczekujemy:

  • pasji, kreatywności, otwartości na nowe rozwiązania,
  • samodzielności w działaniu i organizacji pracy,
  • dobrej umiejętności obsługi komputera (umiejętność projektowania graficznego będzie dodatkowym atutem),
  • mile widziane wykształcenie filologiczne oraz znajomość języków obcych.

Oferujemy:

  • miesięczny, płatny staż w dynamicznie rozwijającym się wydawnictwie,
  • pracę przy bardzo różnorodnych projektach,
  • niekorporacyjną atmosferę pracy,
  • możliwość podpisania umowy o pracę po zakończeniu stażu.

Miejsce pracy: Warszawa

Aplikacje zawierające CV prosimy składać drogą mailową na adres: rekrutacja@zielonasowa.pl do dnia 15 marca 2017. 

Prosimy dodać w tytule maila hasło: staż w dziale produkcji.

Do CV prosimy dołączyć klauzulę o następującej treści:
„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 r. o Ochronie Danych Osobowych (Dz.U.02.101.926 z późniejszymi zmianami).”

Zielona Sowa wykorzystuje pliki cookies aby ułatwić Ci korzystanie ze strony oraz w celach analityczno-statystycznych.
W dowolnym momencie możesz wyłączyć obsługę plików cookies w ustawieniach swojej przeglądarki. Więcej »

X